VESIJETTI­VUOKRAUS

Vesijettivuokraus Hämeenlinnassa Cafe&Rent Mahliassa
vesijettitemppu
Vuokraa
Hinnasto

VUOKRAA VESIJETTI HÄMEENLINNAN KESKUSTASTA

Cafe & Rent Mahlia vuokraa vesiskoottereita Mahlianpuistossa aivan Hämeenlinnan keskustassa, kivenheiton päässä rautatieasemalta ja Sokos Hotel Vaakunasta.

Meidän omasta laituristamme ajelet vesijetillä hetkessä ihailemaan Hämeenlinnaa vesiltä käsin. Vesijetit voi vuokrata myös koko päivän ajaksi, jolloin pidemmätkin reissut onnistuvat!

Hämeenlinnan Rantareitin varrella sijaitseva Cafe & Rent Mahlia -kahvilavuokraamo pitää myös rannalla odottelijat viihdytettyinä. Ruokaa, juomaa ja viihdettä on tarjolla viikon jokaisena päivänä.

VUOKRATTAVAT VESIJETIT

Vuokrattavat vesijetit ovat huippulaatuisia Sea-Doo SPARK Trixx ja Sea-Doo GTI 130 -mallisia vesiskoottereita. Vesijetti vuokraus sisältää aina pelastusliivit. Vesijettejä vuokrataan ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Sea-Doo SPARK Trixx

Leikkisä ja hauska 90 hevosvoimainen Sea-Doo SPARK Trixx vesijetti on Suomen suosituin vesiskootteri. SPARK Trixx vesiskootterin huippunopeus on jopa 75km/h. Ajettavuus Trixxissä on omaa luokkaansa sen keveyden ansiosta. Tehopainosuhteeltaan kyseessä on yksi markkinoiden parhaista vesijeteistä. Trimmijärjestelmän ansiosta jettiä on helppo ajaa vaikka keula pystyssä, mutta jetit ovat kuitenkin kaksipaikkaisia, joten retkeilykin onnistuu seuralainen kyydissä.

Sea-Doo GTI 130

Tehokkaampi, suurempi ja paremmin pidemmille retkille soveltuva Sea-Doo GTI 130 on 130 hevosvoimainen vakaa vesijetti, joka on kevyt ja herkästi reagoiva tehopakkaus. 1630 kuutioisen moottorin ansiosta vääntöä ja tehoa on varmasti riittävästi kokeneemmallekin kuskille. GTI 130:sta löytyy myös ECO ja sport-ajotilat, joista toinen on luonnollisesti taloudellinen vaihtoehto ja toinen antaa jetistä kaiken irti. Suosittelemme valitsemaan GTI:n, jos ajelulle lähdetään kaksipäällä.

Verkkovaraukset

Vesiskoottereiden vuokrauksen voit varata netissä tästä. Vesijettien verkkovaraukset tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen vuokrauksen alkua. Saman päivän varaukset voit tehdä puhelimitse (040 017 5721), sähköpostilla (info@mahlia.fi) tai paikan päältä. Verkossa tehtyjen varauksien väliin jätämme aina tunnin tauon, jotta vesijettejä on saatavilla päivittäin ilman ajanvaraustakin terassin asiakkaille.

Saavuthan paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen varattua aikaa.

Vuokraa

HINNASTO

Vuokra-aika SEA-DOO SPARK TRIXX SEA-DOO GTI 130 Polttoaine ja huomiot
30min 74€ 80€ Sisältää polttoaineen,
ei verkkovarausta
1h 129€ 145€ Sisältää polttoaineen
2h 198€ 230€ Sisältää polttoaineen
3h 267€ 315€ Sisältää polttoaineen
4h 199€ 229€ EI sisällä polttoainetta
5h 229€ 259€ EI sisällä polttoainetta
6h 259€ 289€ EI sisällä polttoainetta
7h 279€ 309€ EI sisällä polttoainetta
8h 299€ 329€ EI sisällä polttoainetta

HUOM! Yli kolmen tunnin varaukset eivät sisällä polttoainetta. 4-8 tunnin vuokrauksissa vesijetti tulee palauttaa tankattuna (98e), muutoin polttoaineesta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

Verkkovaraukset tulee tehdä viimeistään vuorokautta ennen vuokrauksen alkua. Saman päivän varauksia otetaan vastaan paikan päällä, puhelimitse (040 017 5721) ja sähköpostitse (info@mahlia.fi).

30 minuutin vuokraus on mahdollista vain paikan päällä, saatavuuden mukaan. Jokaisen verkkovarauksen väliin varaamme yhden ajan 30 minuutin varaukselle, jolloin vesiskoottereita on joka päivä tarjolla ilman varausta terassin asiakkaille.

Saavuthan paikalle viimeistään 20 minuuttia ennen varattua aikaa.

VUOKRAUSKAAVAKE

Valitse ajankohta:

Valitse vesijetti:

Tekemällä varauksen hyväksyt varausehdot

TARJOUS | VOIMASSA TOISTAISEKSI

UUTINEN | 17.6.2022

vesijetin vuokraus

KATSO HINNASTO JA VUOKRAA

VESIJETTI­VUOKRAUS

KATSO HINNASTO JA VUOKRAA

SUP-LAUDAN VUOKRAUS

sähköpotkulaudat

KATSO HINNASTO JA VUOKRAA

VUOKRAA SÄHKÖPOTKU­LAUTA

esiintyjiä

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA

YKSITYISTILAISUUDET

cafe & rent Mahlia logo

Sosiaaliset mediat

Yhteystiedot

Puhelin: 040 017 5721

Sähköposti: info@mahlia.fi